Resultaten 2023 in een notendop

La Lorraine Bakery Group zette in 2023 een sterk resultaat neer, met een omzet van 1,36 miljard euro. Deze sterke omzetgroei van 16% wordt gedreven door investeringen in nieuwe productiecapaciteit in Europa en innovaties in haar strategische productcategorieën. De REBITDA-marge als percentage van de omzet bedroeg 13,9%, een sterk herstel na een moeilijker jaar van sterke inflatie in 2022. Duurzaamheid blijft een essentieel element in de strategie van LLBG, met een eerste belangrijke vermindering van de CO2-voetafdruk. 

Tegen 2028 streeft LLBG ernaar de omzet in Europa, Turkije en het Midden-Oosten met meer dan 50% te laten groeien, door sterk te innoveren én tegelijk de ecologische impact te verminderen. “Om die ambitie te halen, zijn de medewerkers van La Lorraine Bakery Group van cruciaal belang. Alleen al in 2024 plannen we 400 extra medewerkers aan te werven, waarvan 100 in België, en rollen we samen onze mouwen op om het verschil te maken” stelt Guido Vanherpe, Group CEO La Lorraine Bakery Group.
Resultaten 2023 in een notendop

Financiële rapporten

LLBG in cijfers

Onze CEO aan het woord

"De voorbije tien jaar lieten we bij La Lorraine Bakery Group gezonde cijfers optekenen, met meer dan 10% groei per jaar. We willen blijven groeien en ondernemen op een duurzame manier, over de generaties heen, met een passie voor kwaliteit en innovatie. Door goed te doen voor al onze stakeholders, wordt LLBG niet alleen een groter, maar vooral ook een beter bedrijf."

Guido Vanherpe
CEO La Lorraine Bakery Group
Onze CEO aan het woord

Financiële persberichten

Download en lees onze volledige prospectus.

Naar de prospectus

Klik hier voor meer info over onze LLBG statuten.

Naar statuten

Download de persadvertentie.

Naar de advertentie

La Lorraine Bakery Group kon 100 miljoen euro ophalen in één dag voor haar nieuwe achtergestelde obligatielening, en heeft samen met de joint lead managers BNP Paribas Fortis NV/SA en KBC Bank NV, beslist om de inschrijvingsperiode vroegtijdig af te sluiten op 4 december 2020 om 17:30.

Download het persbericht

Obligatielening 2013-2020

Lees meer over onze prospectus en download de digitale versie. 

 

 

Naar de prospectus

Bekijk de lijst met gedetailleerde info over onze garanten.

Naar overzicht garanten

Bekijk de volledige lijst met statuten.

Naar overzicht statuten

Deugdelijk bestuur

LLBG beschouwt deugdelijk bestuur als een absolute noodzaak voor een sterk, groeiend familiebedrijf. Daarom hebben we ons bestuur in de afgelopen tien jaar verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Tijdens de overgang naar de derde generatie is de LLBG-holding opgericht waarin alle ondernemingen van de groep zijn samengebracht.

 
Deugdelijk bestuur