2020 resultaten in een notendop

La Lorraine Bakery Group realiseerde in 2020 een omzet van 744 miljoen euro en een ebitda van 91 miljoen euro. CEO Guido Vanherpe erkent dat 2020 een uitdagend jaar was voor het familiebedrijf door de tijdelijke omzetdaling in het getroffen foodservice kanaal, maar mikt op een sterke groei in 2021. Dit onder meer dankzij het verwachte herstel van de horeca, en de sterke acceleratie in Rusland en nieuwe groeimarkten.

2020-resultaten-in-een-notendop

Financiële rapporten

LLBG in cijfers

Onze CEO aan het woord

"De voorbije tien jaar lieten we bij La Lorraine Bakery Group gezonde cijfers optekenen, met meer dan 10% groei per jaar. We willen blijven groeien en ondernemen op een duurzame manier, over de generaties heen, met een passie voor kwaliteit en innovatie. Door goed te doen voor al onze stakeholders, wordt LLBG niet alleen een groter, maar vooral ook een beter bedrijf."

Guido Vanherpe
CEO La Lorraine Bakery Group
Onze CEO aan het woord

Financiële persberichten

Download en lees onze volledige prospectus.

Naar de prospectus

Klik hier voor meer info over onze LLBG statuten.

Naar statuten

Download de persadvertentie.

Naar de advertentie

La Lorraine Bakery Group kon 100 miljoen euro ophalen in één dag voor haar nieuwe achtergestelde obligatielening, en heeft samen met de joint lead managers BNP Paribas Fortis NV/SA en KBC Bank NV, beslist om de inschrijvingsperiode vroegtijdig af te sluiten op 4 december 2020 om 17:30.

Download het persbericht

Obligatielening 2013-2020

Lees meer over onze prospectus en download de digitale versie. 

 

 

Naar de prospectus

Bekijk de lijst met gedetailleerde info over onze garanten.

Naar overzicht garanten

Bekijk de volledige lijst met statuten.

Naar overzicht statuten

Deugdelijk bestuur

LLBG beschouwt deugdelijk bestuur als een absolute noodzaak voor een sterk, groeiend familiebedrijf. Daarom hebben we ons bestuur in de afgelopen tien jaar verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Tijdens de overgang naar de derde generatie is de LLBG-holding opgericht waarin alle ondernemingen van de groep zijn samengebracht.

 
Deugdelijk bestuur

Contacteer ons

Heeft u graag meer informatie? We helpen u met plezier verder.

 
Contacteer ons
Stel uw vraag