Onze meer dan 5.000 enthousiaste medewerkers creëren jaar na jaar gezonde groeicijfers. LLBG's succesrecept? Onze gedeelde passie, onze 5 sterke familiewaarden, ons streven naar de beste kwaliteit en productinnovaties, en onze langetermijnvisie om internationale markten te veroveren. 

Onze CEO aan het woord

"De voorbije tien jaar lieten we bij La Lorraine Bakery Group gezonde cijfers optekenen, met meer dan 10% groei per jaar. We willen blijven groeien en ondernemen op een duurzame manier, over de generaties heen, met een passie voor kwaliteit en innovatie. Door goed te doen voor al onze stakeholders én voor de planeet, wordt LLBG niet alleen een groter, maar vooral ook een beter bedrijf."

Guido Vanherpe
CEO La Lorraine Bakery Group
Onze CEO aan het woord

Facts & figures

Jaar ervaring

Jaar ervaring

85

Medewerkers

Medewerkers

5.000

Omzet 2023 (in euro)

Omzet 2023 (in euro)

1.360 miljard

Aanwezigheid

Aanwezigheid

35+ markten

Productiesites

Productiesites

17

Bakery Fresh

Al meer dan 50 jaar marktleider in België voor verse bakkerijproducten. Elke dag leveren we vanuit onze 7 Belgische productiesites aan meer dan 2.300 klanten een uitgebreid assortiment vers brood, viennoiserie en patisserie.

Bakery Frozen

Een van de marktleiders in Europa wat betreft diepgevroren bake-off producten voor retail en foodservice. Met de ambitie om de bakkerijsector wereldwijd verder te transformeren: Turkije, het Midden-Oosten en andere exportmarkten in Azië en Amerika.  

Bakery Store Concepts

LLBG verkoopt ook producten rechtstreeks aan de consument. De afgelopen 40 jaar bouwden we een sterk franchisenetwerk op van Panos- en Deliway-shops. Zij zijn dé referentie voor een snel ontbijt, lunch of snack, met 450 verkooppunten in België, Nederland en Luxemburg.

Milling

Paniflower is een van de grootste maalderijen in de Benelux. We zijn gespecialiseerd in het vermalen van tarwe met oog voor innovatie en technologische vernieuwingen. Ons cliënteel varieert van ambachtelijke bakkerijen tot voedingsfabrikanten.

Product leadership

Continu streven naar de beste productkwaliteit maakt deel uit van ons DNA. Onze belangrijkste ingrediënten? Een gepassioneerd LLBG team en state-of-the-art technologie. Ons succesrecept? Grootschalige productie, met respect voor de kleinschalige, artisanale kwaliteit. Onze belofte? Constante hoge kwaliteit, verrassende productinnovaties en authentieke smaken, geuren en kleuren.