Onze 4 hoofdmerken

La Lorraine

Retailers, zelfstandigen en aankopers zien La Lorraine als een betrouwbare partner voor vers en diepgevroren brood, patisserie, viennoiserie en hartige snacks. Dag in dag uit leveren wij kwaliteitsproducten, beschikbaar op elk moment voor de consument.  
La Lorraine

PANESCO

Onze PANESCO producten zijn het resultaat van gepassioneerde, creatieve experten die hun tanden zetten in de trends rond diepgevroren bakkerijproducten. Chefs in heel Europa kiezen voor ons omwille van ons brede assortiment, hoge kwaliteit, heerlijke smaken en vaak unieke presentatie. Ons assortiment van zo'n 300 producten varieert van traditioneel tot gewaagd en innovatief. 
PANESCO

Donut Worry Be Happy

DWBH is het jongste merk in onze familie. Onze donuts zijn een aanwinst voor elke toog bij retailers, bakkers en foodservice professionals. 9 centimeter puur plezier, met zoveel gevulde of ongevulde varianten om uit te kiezen. Ongelooflijk licht deeg met minder vet. Gewoon ontdooien en klaar.
Donut Worry Be Happy

Panos

Panos telt meer dan 250 shops in België en is de place to be voor een snel ontbijt, lunch of snack. Onze ervaren franchisenemers serveren er allerlei broodjes, viennoiserie en dranken. Je vindt Panos in het hele land, vaak op strategische locaties zoals stadscentra, treinstations en tankstations. Altijd dicht bij de consument dus! De eerste winkel opende zijn deuren in 1982 in Oostende.
Panos