Nieuws & media

Ontdek onze meest recente persberichten, nieuwsberichten, rapporten en volg ons op sociale media.

LLBG in het nieuws

September editie van The CEO Magazine

Lees nu in de September ‘21 editie van 'The CEO Magazine': een 4 pagina-interview met Guido Vanherpe, al 26 jaar lang CEO van LLBG.

september-editie-van-the-ceo-magazine

Tarte à Moi Healthy Pleasures

Ons patisseriemerk Tarte à Moi pakt uit met vier nieuwe taartjes die een groene Nutri-score A of B hebben: een vegan banaan wortelcake, kruidencake, chocolade-courgette brownie en rabarberamandelcake.

tarte-a-moi-healthy-pleasures

Bakboek 5 jaar Tarte à Moi

Ons Belgische patisseriemerk Tarte à Moi blaast dit jaar 5 kaarsjes uit en viert dat graag met alle bakliefhebbers. Ter ere van deze verjaardag brengt het een bakboek uit, waarin onder andere de beste recepten verzameld zijn van drie jaar co-creatiewedstrijden. Daarnaast bevat het ook de lievelingstaarten van de patissiers van Tarte à Moi. Het boek is verkrijgbaar in de (online) boekhandel en bij Delhaize (net zoals de taarten en andere lekkernijen van Tarte à Moi zelf). Voor €20,99 krijg je 57 recepten in de plaats.

bakboek-5-jaar-tarte-a-moi

VRT NWS: impact corona op voedingsindustrie

De eerste corona-lockdown in maart 2020 had een grote impact op de economie in ons land, ook op de voedingsindustrie. Bij LLBG noteerden we een groot omzetverlies door de sluiting van de horeca en terugvallende exportcijfers. VRT Nieuws kwam poolshoogte nemen in onze bakkerij in Ninove. Bekijk de reportage en het interview met onze CEO Guido Vanherpe.

vrt-nws-impact-corona-op-voedingsindustrie

La Lorraine gebakjes veroveren Arabische hotels

Artikel in De Tijd over hoe onze viennoiserie en bake-off technology stilaan de grote hotelketens in de Arabische wereld veroveren.

la-lorraine-gebakjes-veroveren-arabische-hote

Interview Gondola magazine

Uitgebreid interview met onze CEO Guido Vanherpe in Gondola Retail Magazine. Topics: innovatie, onze ambitieuze expansieplannen, de broodconsumptie in Europa, ... 

interview-gondola-magazine

Beste Belgische bedrijf op de Poolse markt

La Lorraine Bakery Group ontvangt “Eagle of Polish economy” award als beste Belgisch bedrijf op Poolse markt

beste-belgische-bedrijf-op-de-poolse-markt

Family Business Award

In 2016 werd LLBG bekroond met de Family Business Award of Excellence (België). Deze prijs is een erkenning voor familiebedrijven die zich onderscheiden op het gebied van goed bestuur, zowel in de familie als in het bedrijf, hun visie en het behoud van de familiewaarden, en die ervoor zorgen dat de ondernemingsgeest van generatie op generatie wordt doorgegeven.

family-business-award

Pers & Public relations

Heb je een vraag? Contacteer Nele Van Malderen, directeur Group Communication & Sustainability

n.vanmalderen@llbg.com
+32 (0)54 31 82 00 

+32 (0)470 500 200
 
Pers & Public relations