Welkom bij La Lorraine Bakery Group

La Lorraine Bakery Group (LLBG) is een 100% Belgisch familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de maalderij- en bakkerijsector. Elke dag produceren en verkopen meer dan 4.000 enthousiaste medewerkers hoogwaardige bakkerijproducten wereldwijd aan consumenten, retailers en de foodservice-branche in meer dan 30 landen.

LLBG Solidariteitsfonds voor Oekraïne

De humanitaire ramp in Oekraïne raakt ons diep. LLBG heeft daarom een Solidariteitsfonds opgericht om Oekraïense vluchtelingen, in België en in Oost-Europa te helpen met hun meest dringende noden.
LLBG Solidariteitsfonds voor Oekraïne

Facts & figures

Jaar ervaring

Jaar ervaring

82

Medewerkers

Medewerkers

4.000

Omzet (in euro - 2020)

Omzet (in euro - 2020)

744 miljoen

Producten

Producten

1.450

Productiesites

Productiesites

12

LLBG in beeld

Ontmoet onze gepassioneerde collega's, neem een kijkje achter de schermen van onze bakkerijen en ontdek LLBG's ambitieuze plannen voor de toekomst. 

 

Play

Alle nieuwste foodservice trends, nu op één platform

Op zoek naar een manier om jouw klanten nog beter te bedienen? Ontdek het gloednieuwe La Lorraine Bakery Group Foodservice platform. Vind kant-en-klare concepten, interessante downloads en recepten waarmee je meteen aan de slag kan. Meer nog: via het nieuwe platform word jij als allereerste op de hoogte gebracht van de laatste food trends en innovaties.
Klik voor inspiratie

Werken bij LLBG

La Lorraine Bakery Group biedt heel wat uitdagende en gevarieerde jobs: productie, distributie, verkoop, marketing, technologie, IT en Finance. Zin om deel uit te maken van onze gepassioneerde en groeiende familie? 
Werk voor ons

Contacteer ons

Ben jij een (toekomstige) klant, leverancier, jobzoeker, partner, journalist… op zoek naar informatie?
Contacteer ons
Stel je vraag hier