Waar vind je onze producten

Brood maakt al eeuwenlang deel uit van ons dagelijkse eetpatroon. Sommigen onder ons slaan thuis al eens zelf aan het bakken, anderen laten zich liever verleiden buitenshuis. En daar speelt LLBG een belangrijke rol in! Onze producten liggen in de rekken bij retailers over heel de wereld, klaar voor consumptie. Of ze worden geserveerd door foodservice professionals aan bezoekers in hun hotels, restaurants, cafés, on-the-go-shops, ... 

Consumptie thuis

Je vindt onze bakkerijproducten in de rekken van tientallen retailers, verspreid over heel Europa en de wereld, goed voor duizenden winkelpunten. Klaar voor de consument om op te pikken en met volle teugen van te genieten. LLBG staat garant voor producten van topkwaliteit, innovaties en tijdige levering. 
 
Consumptie thuis

Consumptie buitenshuis

Elk land heeft z'n eigen unieke cultuur en bijhorende eetgewoontes. Ook de foodservice branche is dus overal verschillend. Een ding is zeker: restaurants, hotels, cafés, on-the-go-shops, cateraars… ze rekenen allemaal op LLBG om hun gasten te verwennen met heerlijke bakkerijproducten. Onze lokale commerciële teams in meer dan 25 landen kennen de markt en hun klanten. Ze gaan net dat stapje verder om hen zo goed mogelijk te helpen in hun business. 
 
Consumptie buitenshuis