5.000 gezichten, 1 gedeelde passie

LLBG is één grote familie van meer dan 5.000 collega's. Onze mensen zijn het hart en de ziel van ons bedrijf. Samen vormen we LLBG. Samen delen we de passie voor onze producten en streven we dezelfde familiewaarden na. Alles wat we bakken en verkopen, is het resultaat van teamwork. En onze klanten, die proeven het verschil, dag in dag uit.

#TogetherLLBG

 Als je medewerkers groeien, dan groei je als bedrijf mee. Daarom investeren we bij LLBG in vier belangrijke 'Together' platformen.

CAREER_Work-and-Learn-Together
We geloven dat een cultuur van zelfontplooiing en continu bijleren dé manier is om getalenteerde medewerkers aan te trekken, te motiveren en aan boord te houden. Daarom lanceerden we de LLBG Academy. 
CAREER_Safe-Together
Veiligheid van onze medewerkers is bij LLBG een topprioriteit. We willen de ideale werkomgeving creëren en onze mensen beschermen, door middel van precieze preventieplanning en heldere communicatie. 
 
CAREER_Fit-Together
Een gezonde geest in een gezond lichaam. Daar zijn we bij La Lorraine Bakery Group van overtuigd. We stimuleren onze medewerkers dan ook om een actieve en gezonde levensstijl te onderhouden, samen te sporten, ... Da's niet alleen goed voor henzelf, maar het creëert ook een positieve en succesvolle spirit op het werk.
 
CAREER_Celebrate-Together
Hard werk moet beloond worden, vinden wij. Daarom organiseren we op regelmatige basis evenementen voor onze medewerkers om hen te bedanken. Daarnaast nemen we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door lokale projecten en goede doelen te steunen.

Werken voor LLBG

La Lorraine Bakery Group biedt heel wat uitdagende en gevarieerde jobs: productie, distributie, verkoop, marketing, technologie, IT en Finance. Zin om deel uit te maken van onze gepassioneerde en groeiende familie? 
Vacatures