4.000 gezichten, 1 gedeelde passie

LLBG is één grote familie van meer dan 4.000 collega's. Onze mensen zijn het hart en de ziel van ons bedrijf. Samen vormen we LLBG. Samen delen we de passie voor onze producten en streven we dezelfde familiewaarden na. Alles wat we bakken en verkopen, is het resultaat van teamwork. En onze klanten, die proeven het verschil, dag in dag uit.

#TogetherLLBG

Bij LLBG creëerden we 4 belangrijke 'Together' platformen die de rode draad vormen in alles wat we doen met en voor onze medewerkers: acties, evenementen, communicatie, ... 

togehter_academy_920x140_WORKING_LEARNING
We geloven dat een cultuur van zelfontplooiing en continu bijleren dé manier is om getalenteerde medewerkers aan te trekken, te motiveren en aan boord te houden. Daarom lanceerden we de LLBG Academy. 
togehter_academy_920x140_SAFE
Veiligheid van onze medewerkers is bij LLBG een topprioriteit. We willen de ideale werkomgeving creëren en onze mensen beschermen, door middel van precieze preventieplanning en heldere communicatie. 
 
togehter_academy_920x140_FIT_TOGETHER
Een gezonde geest in een gezond lichaam. Daar zijn we bij La Lorraine Bakery Group van overtuigd. We stimuleren onze medewerkers dan ook om een actieve en gezonde levensstijl te onderhouden, samen te sporten, ... Da's niet alleen goed voor henzelf, maar het creëert ook een positieve en succesvolle spirit op het werk.
 
togehter_academy_920x140_CELEBRATING_CARING
Hard werk moet beloond worden, vinden wij. Daarom organiseren we op regelmatige basis (kleine of grote) evenementen voor onze medewerkers om hen te bedanken. Daarnaast nemen we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door lokale projecten en goede doelen te steunen.

Het leven zoals het is: LLBG

Wat vinden onze collega's ervan om te werken bij La Lorraine Bakery Group?
Play video

Delphine, lijnverantwoordelijke patisserie

Delphine werkt in onze patisserieafdeling in La Lorraine Oostende. Ze deelt met plezier haar jarenlange ervaring en kennis met jonge of nieuwe collega's. Gebak versieren, hoe een spuitzak met slagroom gebruiken, … 

Meer tonen

Werken voor LLBG

La Lorraine Bakery Group biedt heel wat uitdagende en gevarieerde jobs: productie, distributie, verkoop, marketing, technologie, IT en Finance. Zin om deel uit te maken van onze gepassioneerde en groeiende familie? 
Vacatures