Üdvözöljük a La Lorraine Magyarországnál!

Szenvedélyünk a sütés, és ezt fogyasztóink azonnal érezhetik, amint belekóstolnak valamelyik termékünkbe! Fedezze fel, hogy a belga pékmesterek szenvedélye hogyan tükröződik termékeink autentikus ízében és kiváló minőségében!

A La Lorraine Európában és Magyarországon

A La Lorraine története 1939-ben kezdődött egy kis brüsszeli házi pékségben. A La Lorraine Bakery Group a mai napig is egy 100%-ban belga tulajdonú családi vállalkozás, piaca azonban óriásit változott. A mintegy 800 millió EUR éves forgalmú, és több mint 4000 alkalmazottal dolgozó vállalat pékárui mára már egész Európában kaphatóak. 

A vállalat közép-kelet-európai terjeszkedése 2005-ben indult, először Csehországban és Lengyelországban, majd 2010-ben Magyarországra is megérkezett a kenyerek, édes és sós péksütemények, valamint cukrászsütemények széles választékával.

A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségre, természetes alapanyagokból készült, autentikus ízű és mindig friss termékeket szeretne a vásárlók asztalára tenni.

Magyarországon a La Lorraine valamennyi nemzetközi kiskereskedelmi élelmiszerláncon és számtalan kis üzleten keresztül árusítja termékeit.

Az LLBG megvásárolta az Első Magyar Pékpont-rendszer Kereskedelmi és Élelmiszeripari Kft-t, és 2022-től a két magyarországi szervezet egy cégként működik tovább. A partnerekkel történő együttműködést egy immáron 15 fős értékesítési csapat végzi, biztosítva, hogy a mindennapi munka olajozottan menjen.

A La Lorraine termékek kiváló ár-érték arányt képviselnek a piacon, és élő bizonyítékai annak, hogy ipari gyártásban is lehet kézműves megjelenést és minőséget produkálni.

A La Lorraine Európában és Magyarországon

2022 őszén csatlakoztam a magyar La Lorraine szervezethez, több mint 25 éves értékesítési és marketing vezetői tapasztalattal, amiből az elmúlt két évet a La Lorraine cseh és szlovák szervezetének értékesítési vezetőjeként dolgoztam.

Számomra különösen izgalmas kihívás, hogy a La Lorraine és a helyi pékáru gyártó, az Első Magyar Pékpont-rendszer Kft jogi összeolvadása és szervezetileg egy céggé válása az irányításom alatt történhet meg. Bár a két cég története különböző, az értékrendszerük közös, így tökéletesen kiegészítik egymást: a hagyományok tisztelete mellett mindkét vállalat elkötelezett az innovációk, a kimagasló termékminőség és a magas színvonalú vevőkiszolgálás iránt.

Közös termékportfóliónk a valódi kézműves kenyérféléktől az izgalmas különlegességeken át a mindennapi, közkedvelt termékekig kiváló minőségű pékáruk igazán széles választékát kínálja. Sütésre kész termékeink kényelmes megoldásokat és kimagasló minőséget biztosítanak üzleti partnereinknek valamennyi termékszegmensben. Célunk, hogy kielégítsük a lehető legszélesebb piaci igényeket azáltal, hogy a hagyományos és helyi jellegzetességű pékáruk mellett nemzetközi ízeket is kínálunk. Törekszünk arra, hogy megfeleljünk a folyamatosan változó piaci elvárásoknak, ezért egyre bővül az egészségtudatos termékkínálatunk is, így valamennyi vásárlónk megtalálhatja nálunk az igényeinek, ízlésének és pénztárcájának megfelelő terméket.

Jiří Fabian
Ügyvezető Igazgató, Pékpont/La Lorraine Magyarország

Márkáink Magyarországon

Élelmiszerkereskedelmi és gasztro partnereinknek egyaránt rendelkezésére állunk, igényeikre szabott márkáinkkal és termékválasztékunkkal

Miben segíthetünk?

Kérdése van? Információra van szüksége? Adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Working@

Ez nem csak munka, ez szenvedély! Mintegy 4000 alkalmazott közös szenvedélye, akik a gyártásban, disztribúcióban, értékesítésben, marketingben, pénzügyben, vagy műszaki és IT területen dolgoznak. Az ő közös erőfeszítésük eredménye az, amit a fogyasztók nap mint nap érzékelhetnek, amikor megvásárolják a termékeinket.

Dolgozz velünk!