Üdvözöljük a La Lorraine Magyarországnál!

Szenvedélyünk a sütés, és ezt fogyasztóink azonnal érezhetik, amint belekóstolnak valamelyik termékünkbe! Fedezze fel, hogy a belga pékmesterek szenvedélye hogyan tükröződik termékeink autentikus ízében és kiváló minőségében!

A La Lorraine Európában és Magyarországon

A La Lorraine története 1939-ben kezdődött egy kis brüsszeli házi pékségben. A La Lorraine Bakery Group a mai napig is egy 100%-ban belga tulajdonú családi vállalkozás, piaca azonban óriásit változott. A mintegy 800 millió EUR éves forgalmú, és több mint 4000 alkalmazottal dolgozó vállalat pékárui mára már egész Európában kaphatóak. 

A vállalat közép-kelet-európai terjeszkedése 2005-ben indult, először Csehországban és Lengyelországban, majd 2010-ben Magyarországra is megérkezett a kenyerek, édes és sós péksütemények, valamint cukrászsütemények széles választékával.

A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségre, természetes alapanyagokból készült, autentikus ízű és mindig friss termékeket szeretne a vásárlók asztalára tenni.

Magyarországon a La Lorraine valamennyi nemzetközi kiskereskedelmi élelmiszerláncon és számtalan kis üzleten keresztül árusítja termékeit.

Az LLBG megvásárolta az Első Magyar Pékpont-rendszer Kereskedelmi és Élelmiszeripari Kft-t, és 2022-től a két magyarországi szervezet egy cégként működik tovább. A partnerekkel történő együttműködést egy immáron 15 fős értékesítési csapat végzi, biztosítva, hogy a mindennapi munka olajozottan menjen.

A La Lorraine termékek kiváló ár-érték arányt képviselnek a piacon, és élő bizonyítékai annak, hogy ipari gyártásban is lehet kézműves megjelenést és minőséget produkálni.

A La Lorraine Európában és Magyarországon

Több mint két évtizedes, piacvezető élelmiszeripari vállalatoknál szerzett tapasztalattal a tarsolyomban 2021-ben vettem át a La Lorraine magyarországi csapatának a vezetését. A friss, finom, meleg pékáruk világa egy olyan iparág, mely könnyen rabul ejti az embert.

Büszke vagyok rá, hogy cégünk egyedülálló, hagyományos kézműves termelést is folytatva évente több millió darab, kiváló minőségű pékárut -  kenyeret, bagettet, zsemlét, pogácsát - gyárt, és juttat el a magyar családok asztalára.

A La Lorraine világszínvonalú szakmai tudását a hazai termelési hagyományokkal ötvözve vállalatunk széles és egyedi termékportfólióval elégíti ki a fogyasztók igényeit. Innovációink révén olyan, a legújabb étkezési trendeknek megfelelő pékárukat kínálunk vásárlóinknak, amelyek részei a mindennapok egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásának.

Fontos számomra, hogy a La Lorraine családi tulajdonban lévő vállalat, ahol a kiváló szakemberek családi értékek mentén dolgoznak együtt. A közös alkotás öröme motivál nap, mint nap.

Berényi Attila, a La Lorraine magyarországi ügyvezető igazgatója

Márkáink Magyarországon

Élelmiszerkereskedelmi és gasztro partnereinknek egyaránt rendelkezésére állunk, igényeikre szabott márkáinkkal és termékválasztékunkkal

Miben segíthetünk?

Kérdése van? Információra van szüksége? Adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Working@

Ez nem csak munka, ez szenvedély! Mintegy 4000 alkalmazott közös szenvedélye, akik a gyártásban, disztribúcióban, értékesítésben, marketingben, pénzügyben, vagy műszaki és IT területen dolgoznak. Az ő közös erőfeszítésük eredménye az, amit a fogyasztók nap mint nap érzékelhetnek, amikor megvásárolják a termékeinket.

Dolgozz velünk!