Üdvözöljük a La Lorraine Magyarországnál!

Szenvedélyünk a sütés, és ezt fogyasztóink azonnal érezhetik, amint belekóstolnak valamelyik termékünkbe! Fedezze fel, hogy a belga pékmesterek szenvedélye hogyan tükröződik termékeink autentikus ízében és kiváló minőségében!

A La Lorraine Európában és Magyarországon

A La Lorraine története 1939-ben kezdődött egy kis brüsszeli házi pékségben. A La Lorraine Bakery Group a mai napig is egy 100%-ban belga tulajdonú családi vállalkozás, piaca azonban óriásit változott. A mintegy 800 millió EUR éves forgalmú, és 4000 alkalmazottal dolgozó vállalat pékárui mára már egész Európában kaphatóak. 
A vállalat közép-kelet-európai terjeszkedése 2005-ben indult, először Csehországban és Lengyelországban, majd 2010-ben Magyarországra is megérkezett a kenyerek, édes és sós péksütemények, valamint cukrászsütemények széles választékával.
A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségre, természetes alapanyagokból készült, autentikus ízű és mindig friss termékeket szeretne a vásárlók asztalára tenni.
Magyarországon a La Lorraine valamennyi nemzetközi kiskereskedelmi élelmiszerláncon és számtalan kis üzleten keresztül árusítja termékeit. Partnereivel való együttműködését 5 regionális értékesítési vezető, és 6 irodai munkatárs segíti, hogy a mindennapi munka olajozottan menjen.
A La Lorraine termékek kiváló ár-érték arányt képviselnek a piacon, és élő bizonyítékai annak, hogy ipari gyártásban is lehet kézműves megjelenést és minőséget produkálni.
A La Lorraine Európában és Magyarországon
2010 óta vezetem a La Lorraine magyarországi szervezetét. Az induláskor a bake-off, azaz a sütésre kész fagyasztott pékáruk még újdonságnak számítottak az országban, mára azonban alaposan átalakult a piac, és valamennyi nemzetközi élelmiszer-üzletláncnál, illetve országszerte sok kisebb élelmiszerboltban is megtalálhatók a termékeink.
Célunk, hogy üzleti partnereinknek könnyen kezelhető, széles és minőségi termékválasztékot kínáljunk, a vásárlók pedig mindig megtalálják a friss, finom és egészséges pékárut kedvenc üzletükben. 
Széles választékunk révén mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet: a “mindennapi betevő” mellett számtalan különlegességet is kínálunk, vásárlóink megismerhetnek vadonatúj termékeket és új étkezési kultúrákat is. Mi így segítünk abban, hogy a családok minél jobban és változatosabban étkezhessenek.

Tuskán Andrea, a La Lorraine magyarországi vezetője

Márkáink Magyarországon

Élelmiszerkereskedelmi és gasztro partnereinknek egyaránt rendelkezésére állunk, igényeikre szabott márkáinkkal és termékválasztékunkkal

Miben segíthetünk?

Kérdése van? Információra van szüksége? Adja meg elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Working@

Ez nem csak munka, ez szenvedély! Mintegy 4000 alkalmazott közös szenvedélye, akik a gyártásban, disztribúcióban, értékesítésben, marketingben, pénzügyben, vagy műszaki és IT területen dolgoznak. Az ő közös erőfeszítésük eredménye az, amit a fogyasztók nap mint nap érzékelhetnek, amikor megvásárolják a termékeinket.

Dolgozz velünk!