Fit Together

se ├«ntoarce ╚Öi ajut─â la salvarea planetei ­čîŹ

├Än timpul pandemiei am v─âzut c─â Fit Together a fost un program care a oferit sprijin multora dintre voi. A avea grij─â de bun─âstarea noastr─â fizic─â ╚Öi mental─â este mai important─â ca niciodat─â. De aceea, am schimbat pu╚Ťin activit─â╚Ťile. Nu ne vom mai concentra doar pe provoc─ârile fizice, ci am integrat ╚Öi c├óteva activit─â╚Ťi de energie mental─â ╚Öi emo╚Ťional─â.

Descoperi╚Ťi programul 2022

28/03-24/04
Flanders Finest

flanders-finest

CHALLENGE - Vei pedala cu noi cei 270 km din Turul Flandrei?

10/05
Mindfulness

mindfulness

WORKSHOP - ├Änv─â╚Ťa╚Ťi s─â face╚Ťi fa╚Ť─â stresului, insomniei, ... ╚Öi s─â v─â stimula╚Ťi creativitatea ╚Öi comunicarea. Ghidat de Nele Lenaers.

16/05
Plimb─âri inspira╚Ťionale

plimbari-inspiraionale

PODCASTS - Asculta╚Ťi ├«mpreun─â cu noi 3 podcast-uri pe teme diferite. Ideal ├«n timpul unei plimb─âri ├«nsorite.

7/06
Boost Your Energy

boost-your-energy

KEYNOTE - Dominique Monami ofer─â sfaturi practice despre cum s─â v─â stimula╚Ťi energia pe toate cele trei niveluri. A╚Ötepta╚Ťi-v─â la un keynote energic, cu idei pe care le pute╚Ťi aplica imediat la locul de munc─â ╚Öi ├«n via╚Ťa personal─â.

5/09
Tehnici de respira╚Ťie

tehnici-de-respiraie

WORKSHOP - Experience for yourself what the breath is capable of and get inspired by Karsten Kroon.

17/09
Ziua mondial─â a cur─â╚Ťeniei

ziua-mondiala-a-curaeniei

EVENT - Face╚Ťi lumea noastr─â un pic mai curat─â, face╚Ťi un plog cu noi timp de 1 or─â.

11/10
A Growth Mindset

a-growth-mindset

KEYNOTE - ├Ändrumat─â de Anneleen De Lille, care ne ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öte p─ârerile sale despre cum s─â renun╚Ť─âm la obiceiurile proaste, s─â le dezvolt─âm pe cele bune ╚Öi s─â le p─âstr─âm.

21/11-18/12
Cupa Mondial─â Qatar 2022

cupa-mondiala-qatar-2022

CHALLENGE - Te vei mi╚Öca ast─âzi timp de 90 de minute?

21/11-27/11
Cei mai rapizi 5 km

cei-mai-rapizi-5-km

EVENT - Arat─â-ne c├ót de repede po╚Ťi alerga 5 km!

Obiectivul nostru de 500.000 km

├Än acest an, leg─âm noua noastr─â strategie de sustenabilitate de obiectivul nostru Fit Together: 500.000 km pentru 5.000 de copaci ├«n p─âdurea LLBG!

Pentru fiecare 100 km pe care ├«i parcurge╚Ťi pe jos, alerg├ónd sau cu bicicleta, vom planta un copac ╚Öi vom construi ├«mpreun─â o p─âdure LLBG. Pentru a v─â face o idee: un copac compenseaz─â 250 kg de CO² ├«n timpul vie╚Ťii sale medii. Acest num─âr poate nu v─â spune prea multe, dar ├«l pute╚Ťi compara cu un zbor dus-├«ntors de afaceri c─âtre o loca╚Ťie LLBG din Europa.

Dac─â ne atingem obiectivul nostru anual de KM ╚Öi plant─âm 5 000 de copaci, vom compensa 1.250.000 kg de emisii de carbon ├«n urm─âtoarele decenii. De asemenea, 5.000 de copaci corespund unei p─âduri LLBG de 1,25 hectare.

Pentru a face acest lucru, ne vom al─âtura GoForest, un start-up care ne va ajuta s─â ne reducem amprenta de carbon ╚Öi s─â restabilim biodiversitatea prin plantarea de copaci ╚Öi conservarea p─âdurii noastre.