Bedankt, #BakeryHeroes!

Als voedingsbedrijf nam LLBG in tijden van crisis zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid om brood te blijven produceren voor de bevolking. En dat zou ons nooit gelukt zijn zonder onze gepassioneerde teams binnen LLBG. Vooral onze productiemedewerkers, die elke dag onze bakkerijen draaiende hielden. Daarom lanceerden we onze #BakeryHeroes campagne: onze manier om hen wekenlang in de kijker te zetten!
 

Uniek, oprecht, interessant

Gedurende een 7-tal weken in de eerste corona-lockdown begin 2020, lieten we onze #BakeryHeroes aan het woord op onze interne en externe communicatiekanalen. In onze ‘Paaseditie’ zoomden we in op onze Belgische bakkerijen die volop speciaal paasgebak produceerden. Voor onze ‘international edition’ contacteerden we onze collega’s in Polen, Tsjechië (zie hiernaast), Turkije, … En wat als… je in volle lockdown als nieuweling begon bij LLBG of net op pensioen ging? Elk verhaal was uniek, oprecht en interessant.
 
Uniek, oprecht, interessant

Bekijk onze #BakeryHeroes video!

Het inspireerde ons zelfs om er een liedje over te maken. In onze #BakeryHeroes song zingen tientallen enthousiaste LLBG’ers uit volle borst mee met onze eigen remake van het bekende liedje van ‘Les Restos du Coeur’. Restos du coeur is een goed doel van sociale restaurants voor de minderbedeelden. Het was meteen de start van een mooie samenwerking, aangezien LLBG geregeld producten schenkt!
Play